CREAM

De Perfecte $ales Cocktail Van Energy + Strategy!

Afzender: Dolly Heuveling van Beek & Eelco de Boer


We’re excited… CREAM is ons nieuwe programma dat helemaal in het teken staat van 1 thema

SALES!

Niet zomaar strategie enzo. Nee, in CREAM ervaar je echt ‘de juice’ van sales.

En dat is belangrijk. Want sales draait om energie. De manier waarop jij verkoopt en vooral wat je daarbij voelt, maakt al het verschil.

Je kent vast wel wat strategieën en je ziet mensen die ook succesvol toepassen.

Maar hoe kies je de juiste manier voor jou?

Sales is een essentieel onderdeel van je bedrijfsvoering maar veel mensen vinden het niet leuk. Ze denken er niet goed in te zijn en zien het als noodzakelijk kwaad.

Wij doen beiden al heel lang, heel veel sales. We vinden het leuk. En we ervaren keer op keer hoe belangrijk het is om de kunst van sales echt te verstaan.

Nu is het moment gekomen dat we al onze technieken, strategieën én energetics met je gaan delen. In CREAM.


In CREAM ontdek je:

  • ​Waarom mensen van je willen kopen (en wat ze nu nog tegenhoudt).
  • ​Hoe je heel goed wordt in aligned sales (je voelt: dit klopt!)
  • ​Hoe je plezier en vertrouwen krijgt in sales.
  • ​Welke strategieën en technieken het allerbeste werken.
  • ​Hoe je je hele business x10 of x100 kan brengen door juicy sales.

CREAM is een programma van een HALF JAAR, We starten op 20 juli en we komen om de week via Zoom bij elkaar waarbij je letterlijk elke keer een complete training volgt van Dolly en mij over de onderstaande topics en ons al je vragen kunt stellen.

De investering voor CREAM wordt €5555,-. Omdat we het leuk vinden om onze programma’s live op te nemen is de investering nu 1111 euro. Niet alleen kun je alle 14 sessies live bijwonen, naderhand ontvang je de opnames + het complete programma!

Zo ziet het aankomende half jaar eruit:

Start Sessie: FREE YOUR SALES

Voordat we om de week de PRAKTIJK induiken, starten we een belangrijke sessie: FREE YOUR SALES, oftewel, hoe kun je echt weer verliefd raken op sales? Dat het constant blijft stromen, dat je je er goed over voelt en dat het een bron van vreugde wordt? FREE YOUR SALES = awesome.

Sessie #1: Epic Offers

Hoe maak je “offers” (een aanbod) die verkopen als zoete broodjes? Grote kans dat wat je nu aanbiedt niet goed verkoopt omdat het simpelweg niet aantrekkelijk (of zoet) genoeg is. Na deze sessie zul je zien dat je huidige aanbod zoveel makkelijker zal verkopen.

Sessie #2: 1 op 1 Salesgesprekken

Aaah, 1 op 1 sales! Voor veel coaches en ondernemers de belangrijkste manier om deals binnen te tikken, maar wat nou als er een veel makkelijkere manier is, waarmee je ook nog eens veel grotere transacties mee kunt closen? Deze sessie zal je “1 op 1 game” naar een compleet ander level trekken!

Sessie #3: Verkopen via Webinars

Verkopen via Zoomsessies… Gotta love them! Het blijft magisch dat je een groep mensen live in een Zoom room krijgt, ze een bijzondere ervaring kunt geven en vervolgens een groot gedeelte investeert in je vervolgtraject! Wij doen miljoenen met het verkopen via webinars en in deze sessie onthullen we al onze (nieuwste) geheimen!

Sessie #4: Deals in the DM

This… Is…. Magic! En misschien wel de makkelijkste manier van (dikke) Deals sluiten, via DM! (Zowel Insta, Facebook als Linkedin). Er zijn zoveel kleine strategietjes die je kunt toepassen om veel te verkopen via DM. Geen lange telefoongesprekken, geen webinars of salespages… Gewoon lekker verkopen via DM!

Sessie #5: Sales via Stories

Via Instagram (en FB) stories zijn er ZOVEEL mogelijkheden die je kunt toepassen om veel meer sales te doen (die je bijvoorbeeld niet via E-mail of Ads kunt toepassen) en met deze technieken ga je lekker veel verkopen via stories, ook al heb je nog geen grote following!

Sessie #6: Selling on Stage

Misschien niet voor elke deelnemer van CREAM relevant, maar wel heel tof… Hoe verkoop je “on stage” als je bijvoorbeeld een seminar of workshop geeft? Het organiseren van events (voor in NL en BE) is een enorme opportunity en het is helemaal een gamechanger als je ook nog eens weet hoe je (flink) kunt verkopen tijdens deze events! Tijdens deze sessie doen we ons boekje open over hoe wij dit doen, en hoe jij dit ook kunt gaan toepassen.

Sessie #7: Secret Offers

De meeste deelnemers van CREAM doen mee… Zonder dat ze wisten wat ze precies kochten! Dit is een nieuwe verkoopstrategie die de afgelopen jaren steeds populairder (en meer geaccepteerd) is geworden en… Knettergoed werkt! Tijdens deze sessie onthullen we exact hoe wij onze “secret offers” lanceren en inrichten. You’ll love it!

Sessie #8: Piekmoment met online Challenges

Er is natuurlijk niets zo krachtig dan een grote groep mensen voor meerdere mensen laten meedoen aan een challenge, en op voorhand, tijdens en ook na de challenge veel sales te gaan doen!

Sessie #9: Big Money MasterMinds

Kleine groepjes, big money. Hoe relaxed (en waardevol) is het om 4-10 man eenmalig enorm goed te helpen tegen significante investeringen? Tijdens deze sessie onthullen wij hoe wij Masterminds van 1-3 dagen (of kortere sessies) runnen en vullen voor 5-12K per persoon?

Sessie #10: Premium Mentoring Deals

Hoe zou het zijn als je vanaf 2023 bedragen van 18K, 25K, 32K, 50K, 60K, 80K of 100K+ structureel binnen krijgt? Wanneer je coach, therapeut, consultant of op een andere manier 1 op 1 klanten helpt, is dit DE sessie waarin je ontdekt hoe je de best klanten aantrekt, tegen de hoogste tarieven in jouw markt.

Sessie #11: Magic MoneyMails

De basis van de vrijheid die wij voor onszelf hebben gecreëerd heeft ALLES te maken met het schrijven van “The Magic Moneymails”. Haal al ons geld, onze social media following of onze programma’s weg en er zou vrij weinig aan de hand zijn omdat we onze mailinglijst hebben en dat we weten hoe we deze “Magic MoneyMails” schrijven. Deze sessie = 🔥

Sessie #12: CASH met COPY

Hoe magisch is het dat iemand je e-mail leest, of op je verkooppagina komt, dusdanig geïnspireerd raakt dat hij of zij met een paar drukken op de knop geld overboeken naar je rekening? Het is heel simpel, als je de juiste woorden (copy) weet te gebruiken kan dit 8e wereldwonder je financiele positie voor altijd veranderen… En het is nog leuk ook!

Eind Sessie: Up, Up, Up!

Wat voor een lekkere gedachte kan het zijn dat het na CREAM financieel alleen maar up & up & up gaat?

Dat je bankrekening volgende maand een stuk hoger ligt dan nu? En die maand erop nog hoger? En daarna nog hoger? En hoger? En hoger? All.The.Time? Forever? De laatste sessie van dit bijzondere traject gaat ervoor zorgen dat je sales na CREAM alleen nog maar up, up en up zullen gaan!

Wat als sales weer lekker kan voelen?

Je hebt een prachtig bedrijf, mooie doelen, een mooie missie en het verkopen van je diensten kan energiek, fijn en lekker zijn alleen vindt je dit misschien nog niet altijd leuk.

Je hebt er nog beperkende overtuigingen op of misschien voelt het te zakelijk en niet als fun.”

Óf je vindt het al leuker dan eerst en je voelt dat je er nog véél meer uit kan halen.

Alleen hoe doe je dat!?

Hoe ga je nou veel meer verkopen op een manier die gewoon super lekker voelt? Wat leuk is, wat juicy is, wat tof is, wat inspirerend is, wat creatief is, wat stout is….

Eelco & Dolly = Strategy & Energy.

CREAM is:

🍾 Exponentieel
🍾 Juicy
🍾 Strategy
🍾 Lekker
🍾 Magisch

DIT IS VOOR JE ALS JE:

Klaar bent voor meer excitement in je leven. Niet zozeer meer stress, maar juist die spanning waar je bloed sneller van gaat stromen en je niet kan wachten om je volgende big moves te maken.

Je hebt weer zin in succes. Gewoon lekker winnen. Yes, je bent goed genoeg maar je hebt zoveel zin om lekker door te groeien op alle fronten, op een toffe manier.

If you want this, you need CREAM. En yes, je moet een beetje crazy zijn om je hiervoor aan te melden. Op dit moment is CREAM 1111 euro en investering wordt met 222 euro per dag verhoogd naar de uiteindelijke prijs van €5555,-.


Wij zijn extreem enthousiast over CREAM. Buiten onze events is dit voor het allereerst dat we gezamenlijk een langer traject lanceren en we weten wat voor impact dit gaat maken. We verkopen los van elkaar programma’s vanaf €2500,- en CREAM wordt minstens zo impactvol als onze eigen programma’s.

Als jij zo 1 van de 1e “CREAMERS” bent dan kijk je over een jaar terug en dan kun je mogelijk niet geloven dat je vandaag die keuze had gemaakt en dat je 1 van de eersten was… En dat je erbij was voor 1111 euro (!)... *Klik!